Despre noi

Echipa de arhitecţi, având în componentă persoane tinere, axate pe aplicarea experienţei şi a cunoştinţelor în cadrul unor proiecte îndrăznețe


Proiectele noastre vizează printre altele calitatea, confortul şi eficienţa. Prin colaborarea strânsă a tuturor specialiştilor echipei noastre, venim în întâmpinarea dvs. oferindu-vă servicii complete de Proiectare de Arhitectură, Proiectare Structuri Rezistenţă, Proiectare Instalaţii (electrice, termice, sanitare).

Arhitecţii noştri pot crea locuinţa de vis pentru o familie, o casă cum nu mai există; sau pot proiecta construcţii care răspund necesităţilor colective. Totodată pot crea identitatea unei comunităţi întregi.

Relaţia Arhitect-Beneficiar are maximă importantă în procesul de proiectare în percepţia treptată a obiectului de arhitectură (arhitectură fiind o artă abstractă). Parcurgerea etapelor unui proiect se face alături de Beneficiar, sensibilizându-l şi ajutându-l să înţeleagă elementele constitutive.

Arhitectura pe care o creăm şi promovăm este condusă de un mod anume în care manipulăm masa, spaţiul, volumul, textura, lumina, umbra, materialele dar şi elementele pragmatice cum ar fi costul, execuţia sau tehnologia. Toate acestea au scopul de a ajunge la un final estetic, funcţional şi exclusivist.

Adaptarea la condiţiile actuale face parte tot din preocupările noastre astfel că încercăm să oferim o gama variată de servicii înaintea proiectării (anteproiect) care să vină în ajutorul dvs în faza de proiectare ulterioară. Munca echipei de proiectare nu se rezumă numai la partea efectivă de proiectare. Aceasta este strâns legată de “viziunea” generală a proiectului.

Având o serie de proiecte, din programe de arhitectură variate, realizate, considerăm că putem să ajutăm orice beneficiar să-şi obţină mult doritul obiect de arhitectură. Gama de proiecte variază de la locuinţe individuale (case) până la proiectarea unor clădiri de birouri. Variația în modul de proiectare şi modul de cooperare până la nivelul de clădire construită ne dă speranţa că putem să ne implicăm în orice proiect. Împreună cu echipa de proiectare pe care am format-o în timp, suntem încrezători că putem să satisfacem orice dorință venită din partea dumneavostră atât la nivelul obţinerii acelui obiect de arhitectură dorit cât şi la nivel de ofertă de proiectare adaptată la situaţia pieţei.

Ce Spun Clienții Noștri